Followers

Friday, November 26, 2010

| Hasil Seni Kait Ariena |: The Crochet Designer - | Koleksi Crochet Ariena |

Semua ini adalah hasil seni kait ariena. Sebarang hakcipta adalah terpelihara. Anda dilarang sama sekali mencetak, mengedit, mengopy atau apa sahaja bentuk untuk kegunaan peribadi atau komersil. Segala pertanyaan sila hubungi alamat yang tertera diatas.

 


READ MORE- | Hasil Seni Kait Ariena |: The Crochet Designer - | Koleksi Crochet Ariena |

Sunday, November 21, 2010

Putera30 PhotoGrapher And Designer: KISAH ANAKKU - | RAGAM DAN KARENAH ANAK |

Gambar2 dibawah ini menunjukkan betapa kelakarnya anak aku. mula2 aku tengok dia asyik bermain dengan buku ABC dia.. aku pun biarkanlah aje dia memerhati buku untuk sesi pembelajaran dia. Apabila aku asyik bermain dengan FACEBOOK aku pun toleh memerhati gelagatnya. aku heran kenapalah dia duduk tertiarap diatas simen yang tak berlapik tu.. rupa-rupanya.. dia TIDURRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!! kuang kuang kuang


10/11/2010

aku ingat dia buat aper lah time ne,,,,,next pic seterusnya,,,,



10/11/2010

kuang3.....tidur sudah walahal baru jew aku tengok dia duk main2 dengan buku yang d koyak kan nya tu,,,,



10/11/2010

aku apew lagi ambik loo gambonya,,,huuuhuh,,,,,baru aku angkat dia huhuhuhuuh,,,,,nasib lah icha oooooiiiii...


READ MORE- Putera30 PhotoGrapher And Designer: KISAH ANAKKU - | RAGAM DAN KARENAH ANAK |

Wednesday, November 17, 2010

Putera30 PhotoGrapher And Designer: MAJLIS KORBAN BALAI POLIS TAMBUN | INFO SEJARAH |

TAMBUN, Rabu 17 November 2010 - Tumbangnya seekor lembu sumbangan daripada Dato' Rusnah Kassim ( Adun Ulu Kinta ). Majlis korban ini berjalan dengan lancar bermula jam 10.00pagi setelah selesai solat aidiladha di Masjid Tambun, Ipoh, Perak. Turut hadir menjayakan majlis korban ini adalah Ketua Polis Balai Tambun, Ketua Polis Balai Tanjung Rambutan, Ketua Polis Balai Tanah Hitam dan anggota serta kakitangan awam. 


Setelah selesai melapah dan membahagikan daging korban, semua jemputan dihidangkan dengan pelbagai juadah diantaranya SUP TULANG, Nasi Himpit, Rendang serta pelbagai lagi. Semangat kerjasama yang ditunjukkan dikalangan anggota membuatkan majlis ini bertambah meriah. Bagi pihak Balai Polis Tambun, sekalung perhargaan dan ucapan terima kasih buat semua yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung menjayakan majlis ini.

 


UNTUK MELIHAT LEBIH BANYAK GAMBAR KLIK 


Sekian Terima Kasih,

Salam 1 Malaysia 

READ MORE- Putera30 PhotoGrapher And Designer: MAJLIS KORBAN BALAI POLIS TAMBUN | INFO SEJARAH |

Monday, November 15, 2010

Putera30 PhotoGrapher And Designer: MAJLIS PENYERAHAN LEMBU KORBAN - BALAI POLIS TAMBU...

MAJLIS PENYERAHAN LEMBU KORBAN - BALAI POLIS TAMBUN

TAMBUN, Isnin 15 November 2010 - Hari ini Balai Polis Tambun, Ipoh, Perak telah melakar sejarah tersendiri kerana buat kali pertama dalam sejarah menerima (1) ekor lembu untuk di korbankan pada Hari Raya Aidiladha nanti. Majlis penyerahan lembu korban tersebut telah di sempurnakan sendiri oleh Dato' Rusnah Kassim ( Adun Ulu Kinta ). Turut menjayakan majlis tersebut adalah SM Hamdan ( OCS Balai Tambun ), SI Kamaruddin ( OCS Balai Tanjung Rambutan ) dan OCS Tanah Hitam. Ucapan setinggi-tinggi perhargaan buat Dato' Rusnah Kassim kerana sudi menyumbangkan lembu korban serta menyermpurnakan majlis tersebut, bagi mereka yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung juga diucapkan ribuan terima kasih kerana bersama-sama memeriahkan majlis tersebut.


UNTUK MELIHAT LEBIH BANYAK GAMBAR MAJLIS SILA


SEKIAN TERIMA KASIH.
READ MORE- Putera30 PhotoGrapher And Designer: MAJLIS PENYERAHAN LEMBU KORBAN - BALAI POLIS TAMBU...

Sunday, November 7, 2010

Putera30 PhotoGrapher And Designer: Karnival Jalur Lebar 1Malaysia anjuran Kementerian...

Karnival Jalur Lebar 1Malaysia 

anjuran Kementerian Penerangan Komunikasi & Kebudayaan (KPKK)


Jom meriahkan Karnival Jalur Lebar 1Malaysia dengan pelbagai aktiviti menarik yang menanti anda! TM, sebagai Pembekal Rasmi Perkhidmatan Jalur Lebar akan turut mengadakan promosi pakej jalur lebar yang menarik di karnival ini. Sila rujuk jadual berikut untuk lokasi karnival dan layari www.broadband.my untuk makluman lanjut:-


Tarikh

Lokasi

Masa

6 - 7 November 2010

Padang Merdeka, Kota Kinabalu, Sabah

10 pagi -
7 petang

12 - 13 November 2010

Pulau Warisan, Kuala Terengganu, Terengganu



1Malaysia
Broadband Carnival organized by Ministry of Information
  Communication & Culture (KPKK)


Join the fun! 1Malaysia Broadband Carnival will be coming your way with loads of exciting activities. TM, as the Official Broadband Provider will also be promoting attractive broadband packages at the carnival. Check out the location and log on to www.broadband.my for more info:-


Date

Location

Time

6 - 7 November 2010

Padang Merdeka, Kota Kinabalu, Sabah

10 a.m. - 7 p.m    

12 - 13 November 2010

Pulau Warisan, Kuala Terengganu, Terengganu

READ MORE- Putera30 PhotoGrapher And Designer: Karnival Jalur Lebar 1Malaysia anjuran Kementerian...

Thursday, November 4, 2010

| Hasil Seni Kait Ariena |: Hasil Kait Ariena - | Uncang Syiling | Uncang Pelb...

Dibawah ini menunjukkan seni kait ariena moden iaitu uncang pelbagai guna atau uncang syiling. Bagi mereka yang meminati hasil kait moden inilah peluang untuk memiliki uncang yang sungguh cantik dan menarik. Cepat selagi stok masih ada...




Harga : RM 30 Shj

KINI HANYA RM 15 SHJ

| Promosi Sah Sehingga Bulan Jan 2011 |


* Harga tertakluk kepada saiz dan pilihan warna dan corak pada uncang tersebut.

READ MORE- | Hasil Seni Kait Ariena |: Hasil Kait Ariena - | Uncang Syiling | Uncang Pelb...

| Hasil Seni Kait Ariena |: Hasil Kait Ariena - | Ubahsuai Selipar Anak Anda |...

Lihat betapa cantik dan hebatnya apabila mengubahsuai kasut / selipar anak menjadi sedemikian. Dengan menggunakan seni kait ( Crochet Design ), anda boleh mengubahsuai kasut mahupun selipar anak anda menjadi lebih cantik dan menarik. Lihatlah hasil dibawah ini dan ia disatukan dengan headband supaya menjadi lebih serasi dan anggun pada anak anda.



Harga : RM 60 Shj

KINI HANYA RM 30 SHJ

| Promosi Sah Sehingga Bulan Disember |


* Harga tertakluk kepada harga kasut/selipar.

READ MORE- | Hasil Seni Kait Ariena |: Hasil Kait Ariena - | Ubahsuai Selipar Anak Anda |...

Wednesday, November 3, 2010

| Hasil Seni Kait Ariena |: Ariena Crochet | Promosi Deepavali |

Cepat Selagi Stok Masih Ada. Bagi Mereka yang sentiasa menyokong kami diucapkan ribuan terima kasih dan inilah khas buat mereka yang inginkan pembaharuan didalam seni kait.


 

READ MORE- | Hasil Seni Kait Ariena |: Ariena Crochet | Promosi Deepavali |

Tuesday, November 2, 2010

| Hasil Seni Kait Ariena |: Hasil Kait Ariena - | Beg Pelbagai Guna |

Beg Pelbagai guna ini sangat sesuai digunakan untuk mereka yang memerlukan. Ia boleh digunakan sebagai Beg Syiling, Beg Pensil/Pen, Beg menyimpan barang kemas dan sebagainya. Ia sangat mudah dan amat sesuai digunakan bagi mereka yang inginkan kelainan dalam diri mereka.


 





Harga : RM 40 Shj
KINI HANYA RM 20 SHJ
| Promosi Sah Sehingga Bulan Disember |

READ MORE- | Hasil Seni Kait Ariena |: Hasil Kait Ariena - | Beg Pelbagai Guna |

Monday, November 1, 2010

Putera30 PhotoGrapher And Designer: STREAMYX - MENGAPA KAU SUKA BUAT AKU MARAH ?

Perbualan telefon dengan Customer Care


Wahai TM ( Streamyx )...


Semenjak dua tiga menjak nie, aku rasa ada banyak perubahan berlaku pada STREAMYX aku, dulu capaian internet aku sungguh baik dari apa yang aku inginkan. Aku adalah pengguna 1Mb. Capaian Internet aku pada kelajuan Upload lebih daripada 450mbps dan kelajuan download aku lebih daripada 1.80mbps. Ia amat memukau aku untuk membuat kerja serta melihat movie dengan tanpa sekatan. Ini Buktinya :-

Bukti Speed Yang Aku Uji Pada 01/08/2010

Yang nie Link Yang pernah aku buat untuk memuji Kelajuan Internet Ciptaan STREAMYX (TM) - CLICK HERE.


Tapi kini aku rasakan ia amat buruk... ternyata amat buruk sekali. Kelajuan internet aku semakin hari semakin teruk. Apabila aku check speed ia turun mendadak. Kadangkala Upload dibawah 300mbps dan download 1.5mbps. Adakah Patut jadik macam tu ??? Nie Bukti Aku Tunjuk Kat Korang

Bukti Speed yang Aku Uji Pada 29/10/2010

Malah ia kadangkala membuatkan aku rasa macam nak terminated je akaun streamyx nie dan bertukar kepada apa yang dapat memuaskan hati aku, tapi aku masih lagi mempunyai kesetiaan tahap Gaban terhadap TM ( Streamyx ). Jadi kepada mereka yang mempunyai kuasa atau kuasa ditangan mereka. Cepat2lah bertindak sebelum pelanggan anda beralih ke servis lain. Aku masih lagi ingin melihat orang kuat TM berusaha menangani masalah ini. Kerana hati aku masih terpaut dengan STREAMYX... Jom Streamyx.. Jom Lajukan Internet Speed, supaya customer tak komplen... Sekian Terima Kasih


Salam 1 Malaysia... 


READ MORE- Putera30 PhotoGrapher And Designer: STREAMYX - MENGAPA KAU SUKA BUAT AKU MARAH ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PING BEST